MENORA

MENORA Shoarma - Grillroom - Steakhouse - Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 745 beoordelingen
5 aug 2019 om 10:22 They are 90% of the occasions on time, which is very good. Sometimes the dough is a little chewy so I give them 4 stars for that but otherwise it would be 5 stars!
4 aug 2019 om 22:08 Ik neem een kipshoarma schotel ipv kapsalon omdat mijn patat dan niet onder het sap van het vlees komt. Bij het vlees zat er ook paprika, uien en champignons wat niet bij de beschrijving stond. De patat zat onder het vet en sap van het vlees.
31 jul 2019 om 22:46 Pizza was helaas koud
31 jul 2019 om 21:28 It took over an hour for our order to arrive. When it finally came it was all wet from the condensation in the bag, which was not appetizing. The pizza was a bit like cardboard—dry, a bit overcooked, and crunchy. I was disappointed.
30 jul 2019 om 23:27 delivery never came, after calling the person made several excuses ranging from "you haven't been at home" through "its too far away" and "we're too busy" .."get your refund from Thuisbezorgd" A simple phone call wo
30 jul 2019 om 7:15 Prima eten en zeer vriendelijke bezorger. We stonden op de camperplaats van Amsterdam en werden keurig op ons mobiel gebeld toen de bezorger bij het hek aankwam.
28 jul 2019 om 12:52 Wij hadden kapsalon was perfect.
26 jul 2019 om 21:35 A zemmel was goeie pizza toch. Daarna nakkie genomen van de doos en nu dikke jonko klappen. Pizza beetje koud.
26 jul 2019 om 21:27 Snel bezorgd Lekker vers eten Vriendelijke bezorger
26 jul 2019 om 12:28 Ik heb anderhalf uur moeten wachten op het eten.terwijl er 35 min voor stond.toen werd de bezorger boos omdat hij een stuk moest lopen. Ook zonder bericht dat het later zou worden. Zeker bevangen door de hitte maar wij zij wel klanten.
25 jul 2019 om 21:57 Eten hebben wij niet geaccepteerd nadat de eigenaar tegen ons was uitgevallen. Snap dat je het druk hebt, maar gasten 90 minuten laten wachten op eten zonder een bericht om aan te geven dat het langer gaat duren vind ik zeer klantonvriendelijk.
25 jul 2019 om 21:20 tweede keer pizza bij menora besteld en ook nu weer nette bezorger en lekkere verse pizza